فناوری آرون که مخفف پخش تلویزیونی نوری با واقعیت افزوده است، یک کانال ارتباطی جدید است که بدون اتکا به شبکه اینترنت موبایل یا انواع دیگر اینترنت کار میکند. این شبکه به جای این سیستم از امواج فروسرخ استفاده می کند. این تکنولوژی از نظر بهرهوری انرژی ۳۰۰ بار بهتر از امواج wifi است و میتوان با انرژی خورشیدی آن را به کار انداخت.
شرکت شرفایر توسعه دهنده این فناوری ارتباطی مدعی است آرون می تواند شیوه تعامل انسان و جهان اطرافش را تغییر دهد. این سیستم ارتباطی جدید اطلاعات را از طریق امواج فروسرخ ارسال می کند. این سیستم از اختراعی استفاده می کند که ترکیبی از فرستنده نوری و سیگنال های رایج را به کار می گیرد.
کاربران می توانند هر نوع اطلاعات دیجیتالی را از طریق این شبکه و در فاصله ۴۰۰ متری از هم در روز و ۱۲۰۰ متری از هم در شب ارسال و دریافت کنند. فناوری آرون می تواند به عنوان جایگزینی برای امواج رادیویی عمل کند، که در حال حاضر تلفن های هوشمند از آن استفاده می کنند. هر چند هنوز قوانین خاصی برای این بستر ارتباطی تدوین نشده، اما فرصت های بسیاری برای شرکت ها ایجاد خواهد کرد.
شرکت سازنده، این فناوری را برای مواقع بروز فجایع طبیعی بسیار مفید می داند. چون در صورت قطع برق و شبکه ارتباطی نیز می توان آن را برای مخابره پیام به کار گرفت. برای ارسال و دریافت اطلاعات به صورت واقعی، باید شیوه ارتباطی در شهرها و مناطق دیگر انسانی تغییر کند، به عنوان مثال باید سنسورها و فرستنده ها در مناطق مختلف نصب شوند و به این وسیله بتوان ارتباط تضمین شده را برقرار کرد. هر چند ممکن است تا آن زمان راه بسیاری مانده باشد، اما این تکنولوژی ممکن است آینده ارتباطات را دگرگون کند.
دیدگاه بگذارید