عزیز موبایل
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما

بیت کوین چگونه کار می کند؟

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • تکنولوژی
  • بیت کوین چگونه کار می کند؟
پیام های دایرکت اینستاگرام را بدون سین شدن بخوانید
پیام های دایرکت اینستاگرام را بدون سین شدن بخوانید
۱۴۰۰-۰۶-۲۴
با آیفون 13 آشنا شوید
با آیفون ۱۳ آشنا شوید
۱۴۰۰-۰۶-۲۴
منتشر شده توسط عزیز خادمی در ۱۴۰۰-۰۶-۲۴
دسته بندی
  • تکنولوژی
برچسب ها
  • بیت کوین
  • رمزارز
بیت کوین چگونه کار می کند؟

بیت کوین چگونه کار می کند؟

بیت کوین اولین و مهم ترین رمزارز موجود است. همانطور که شما در حساب بانکی خود پول دارید و از آن برای خرید اینترنتی یا گرفتن پول نقد از عابر بانک ها استفاده می کنید، از بیت کوین و بسیاری از ارزهای دیجیتال معتبر دیگر هم می توانید همین استفاده را داشته باشید. اما چرا بیت کوین اینقدر سر و صدا به پا کرده است؟ تقاوت رمزارزها با بقیه شکل های پول در چیست؟

وقتی انسان ها شروع به کشاورزی و دامپروری کردند، برای تبادل محصولات بین خودشان نیاز به یک واسطه را احساس کردند. مبادله کالا با کالا مشکلاتی داشت که از جمله آنها می شد به سختی حمل کالاهای مورد معاوضه و اختلاف در ارزش آنها اشاره کرد. کشاورزی که می خواست از یک دامدار گوسفندی بگیرد، دقیقاً نمی دانست که در ازای آن باید چند کیسه گندم به او بدهد. همین موضوع سبب شد تا مفهوم پول به وجود آید. چیزی با ارزش ذاتی مثل طلا یا نقره که قابلیت تقسیم کردن داشته باشد، بدست آوردن آن سخت باشد و مهم تر از همه مورد پذیرش همه باشد.

در هر منطقه از واسطه ای به عنوان پول استفاده می شد. دانه های کاکائو، پنبه و نمک از نمونه هایی بودند که از طبیعت به دست می آمدند و به عنوان پول استفاده می شدند. چرخه تکامل پول با روی کار آمدن و کنار رفتن انواع پول ها ادامه یافت تا اینکه به سکه های فلزی طلا و نقره رسید. هنوز هم طلا یکی از منابع پول است. چینی ها در مبادلات خود از حواله هایی استفاده می کردند که در حکم طلا بود. یعنی شما می توانستید این حواله را به شهر دیگری برده و معادل ارزش آن طلا بگیرید. این شروع داستان اسکناس و پول مدرن در جهان بود.

بعد از آن کشورها ذخایر طلا و اقلام ارزشمند خود را در بانک مرکزی نگهداری می کردند و به ازای آن برگه هایی را به مردم می دادند که امروزه به آنها اسکناس می گوییم. بعد از جنگ جهانی دوم، تغییراتی در نظام مالی جهانی پیدا شد. دلار به عنوان پشتوانه پول بسیاری از کشورها مورد قبول قرار گرفت اما خود دلار بعدها به صورت بدون پشتوانه و با پشتوانه هایی مثل مبنای معاملات بین الملل و نفت قرار گرفتن شروع به چاپ سرسام آور کرد. در نتیجه اغلب پول های امروز پشتوانه درست و کاملی ندارند.

استخراج بیت کوین

در حالت معمول پول و کل حساب های ما در اختیار بانک است. ما به بانک ها به عنوان یک شرکت بزرگ اعتماد کردیم و پول هایمان را به آنها سپرده ایم، همه عملیات انتقال و حسابداری کل حساب ها را بانک به تنهایی انجام می دهد اما در شبکه بیت کوین و بسیاری از رمزارزها دیگر نگهداری حساب ها به عهده همه است.

فرض کنید هر بانک یک دفتر کل دارد که میزان واریز و برداشت های همه حساب ها را در آن می نویسند. در سیستم بیت کوین این دفتر در اختیار همه است و فقط زمانی چیزی در آن ثبت می شود که بیشتر اعضای شبکه آن را قبول کنند. به این صورت دفتر حساب های بیت کوین در یکجا وجود ندارد تا کسی بتواند به تنهایی آن را تغییر دهد، اگر کسی بخواهد در آن تقلب کند باید دفتر حساب همه اعضای شبکه را دستکاری کند که کار تقریباً غیر ممکنی است.

وقتی یک تراکنش می خواهد در شبکه بیت کوین انجام گیرد، درخواستی برای این کار به شبکه ارسال می شود. مجموع درخواست ها ارسال شده تبدیل به یک کد رمز می شود این کار را هش کردن می گویند. در این مرحله کل شبکه بیت کوین که از هزاران کامپیوتر تشکیل شده، شروع به باز کردن این کد رمز می کنند. هر کامپیوتری که بتواند جواب صحیح را پیدا کند، آن را اعلام می کند و همه شبکه آن را ثبت می کنند. کامپیوتری هم که جواب را پیدا کرده جند بیت کوین جایزه می گیرد.

حل این معادله نیاز به توان پردازشی بالایی دارد. به همین دلیل باید کامپیوترهای زیادی برای حل آن توان خود را مصرف کنند به همین دلیل برق زیادی برای آن مصرف می شود. استخراج یا ماین کردن بیت کوین به زبان ساده کمک کردن به حل این معادله پیچیده برای پیدا کردن جواب است، در صورت موفقیت در حل معادله شما بیت کوین جایزه می گیرید.

سکه برقی

حتماً در مورد برق مصرفی ماینرهای بیت کوین زیاد شنیده اید. هر کامپیوتر برای کار کردن نیاز به برق دارد. انجام محاسبات سنگین باعث داغ شدن تجهیزات شما می شود و خنک کردن آن نیز برق مصرف می کند. اما استخراج هر بیت کوین چقدر برق مصرف می کند؟

پاسخ به این سوال خیلی ساده نیست، میزان محاسبات لازم برای حل شدن یک بلوک از شبکه بیت کوین بسیار زیاد است. در سال ۲۰۲۰ توان پردازشی این شبکه در حدود ۱۲۰ اگزاهش در ثانیه بوده. بازده دستگاه های ماینر و کامپیوترها در این شبکه با هم متفاوت است، هرچه دستگاه ها پیشرفته تر باشد میزان برق مصرفی آنها هم بهینه تر است اما بطور میانگین می توان به ازای هر وات برق یک گیگاهش را بررسی کرد.

در نتیجه برای محاسبه هر اگزاهش در ثانیه به یک گیگاوات برق نیاز است. حدود ۶۰۰ ثانیه طول می کشد تا هر بلاک شبکه پردازش و جواب آن پیدا شود. در این مدت شما ممکن است پاسخ را پیدا کنید، یعنی این قدر خوش شانس باشید که جواب در حالت هایی باشد که شما بررسی می کنید. در این صورت هزینه برقی که شما به ازای استخراج بیت کوین داده اید، بسیار ناچیز است اما در عمل به این خوش شانسی نخواهید بود. ممکن است چند هفته طول بکشد تا شما در یکی از بلوک ها موفق شوید جواب را پیدا کنید. هرچه توان پردازشی شما بشتر باشد احتمال آن بالاتر خواهد بود. علاوه بر اینها باید میزان برق مصرفی بقیه شبکه را هم در نظر گرفت!

هزینه برق در کشورهای مختلف، متفاوت است اما می توان میزان برق مصرفی کل شبکه بیت کوین به ازای هر واحد بیت کوین را حساب کرد که ۱۱,۵۲۰ گیگاوات می شود.

اشتراک گذاری
1
عزیز خادمی
عزیز خادمی

مطالب مرتبط

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟

۱۴۰۱-۰۲-۲۷

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟


اطلاعات بیشتر
پردازنده با معماری ARM چیست؟

پردازنده با معماری ARM چیست؟

۱۴۰۰-۰۹-۱۴

پردازنده با معماری ARM چیست؟


اطلاعات بیشتر
چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟

چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟

۱۴۰۰-۰۹-۰۳

چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟


اطلاعات بیشتر

دیدگاه بگذارید

avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.
avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.

جستجو کنید.

تازه های گوشی

  • معرفی گوشی موبایل Honor X40i0
    معرفی گوشی موبایل Honor X40i
    ۱۴۰۱-۰۴-۲۵
  • گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد0
    گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸
  • معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 80
    معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8
    ۱۴۰۱-۰۳-۰۳
  • آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 300
    آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 30
    ۱۴۰۱-۰۲-۲۸
  • مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس0
    مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس
    ۱۴۰۰-۰۹-۰۹

تماس

جهت اطلاع از قیمت و شرایط خرید با شماره 09120912565 در تماس باشید.

تازه های اپلیکیشن

  • جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد0
    جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد
    ۱۴۰۱-۰۴-۱۱
  • معرفی اپلیکیشن Unfold0
    معرفی اپلیکیشن Unfold
    ۱۴۰۰-۰۹-۱۵
  • با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید0
    با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید
    ۱۴۰۰-۰۲-۱۷
  • معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip0
    معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۷
  • اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR0
    اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۶
© 2023 عزیز موبایل
طراحی سایت: پورتال یو سی (شما می توانید)