بله. باتری ها یک سیکل یا چرخه شارژی دارند که بعد از گذشت این سیکل عمر باتری به مرور کاهش می یابد یعنی شما اگر گوشی صفری بخرید که باتری اش صد درصد شارژ می شود، بعد از یکی دو سال عمر باتری گوشی موبایل کاهش پیدا می کند و مثلاً از ۱۰۰ درصد ۵۰ درصد از سیکل آن شارژ می شود.
بله. نحوه استفاده ما، بخصوص دمایی که برای باتری استفاده می شود، خیلی مهم است. در واقع یکی از مهم ترین دلایل کاهش عمر باتری، نگهداری گوشی در دمای نامناسب است. باتری ها از دمای منفی ۲ درجه تا ۶۰ درجه دوام می آورند، اما دمای مناسب این است که شما در باتری گوشی احساس داغی نکنید؛ بنابراین اگر در اثر استفاده زیاد از گوشی احساس کردید باتری در حال داغ شدن است، چند لحظه صبر کنید تا خنک شود.
علاوه بر اینکه دمای بالا باعث آسیب به باتری گوشی می شود، دمای پایین هم می تواند عمر باتری را کاهش دهد؛ بنابراین در هوای خیلی سرد هم تا جایی که امکان دارد از گوشی خود استفاده نکنید. به عبارتی دیگر برای افزایش عمر باتری، گوشی خود را در دمای متعادل (دمایی که احساس کنید باتری نه خیلی داغ است و نه خیلی سرد) نگهداری کنید.
باتری گوشی های جدید برخلاف گوشی های قدیمی از سلول هایی تشکیل شده که این سلول ها شروع به شارژ شدن می کنند؛ به همین دلیل عمرشان بیشتر است و اگر شب تا صبح داخل شارژ بمانند، مشکلی برای باتری پیش نمی آید، زیرا گوشی های جدید سنسوری دارند که وقتی گوشی صد درصد شارژ می شود خودبخود جریان برق را قطع می کنند.
روش های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید میزان شارژ مصرفی تان را کاهش دهید:
باتری گوشی های موبایل دو نوع است: باتری های نیکلی و لیتیومی.
باتری های نیکلی همان نسل قبلی باتری ها هستند که برای اولین بار باید ۶ تا ۸ ساعت شارژ می شدند، اما باتری ها لیتیومی، نسل جدید باتری ها هستند که از سال ۱۳۹۰ به بعد وارد بازار گوشی های هوشمند شدند. این باتری ها، اصلاً نیاز به شارژ اولیه ندارند و وقتی گوشی را می خرید ۵۰ تا ۶۰ درصد شارژ دارند. از ویژگی های دیگر این باتری ها این است که اگر وسط شارژ کردن آنها را از برق بکشید یا شب تا صبح آنها را شارژ کنید، مشکلی برایشان پیش نمی آید.
خیر، تنها مشکل شارژ کردن گوشی با تبلت و لپ تاپ کم بودن سرعت شارژ است وگرنه مشکلی برای گوشی ایجاد نمی شود.
شوک دادن مثل مسکن عمل می کند و اینگونه نیست که شما بتوانید با کارهایی مثل گذاشتن باتری در یخچال و شوک الکترونیکی و… باتری را مثل روز اولش احیا کنید. قاعدتاً با تمام شدن عمر باتری باید آن را تعویض کرد.
تشخیص این کار برای کاربران عادی کمی سخت است؛ البته یکسری نوشته ها روی باتری ها وجود دارد که می توان با کمک آنها تقلبی را از اصل تشخیص داد مثل اینکه نوشته باتری های تقلبی معمولاً خیلی پر رنگ یا خیلی کم رنگ است، اما نوشته باتری های اصل کاملاً خوانا و با شدت رنگ نسبتاً بالایی حک شده اند؛ با این اوصاف برای اطمینان بیشتر بهتر است باتری ها را از مراکز معتبر و یا نمایندگی برند مربوطه خریداری کنید.
خیر مشکلی را برای شارژر ایجاد نمی کند، اما تا زمانی که شارژر شما بدون وصل بودن به گوشی در پریز برق باشد، برق مصرف می شود.
در مورد تبلت صدق می کند، اما در مورد لپ تاپ نه؛ چون باتری لپ تاپ ها فرق می کند و نظرات مختلفی در مورد بالا بردن عمر باتری لپ تاپ وجود دارد؛ چنانچه عده ای معتقدند در صورت تمام شدن باتری باید آن را شارژ کرد، برخی می گویند لپ تاپ ها همیشه باید به شارژ باشند و عده ای دیگر می گویند باید باتری را بعد از هر بار استفاده درآورد.
دیدگاه بگذارید