تبلت های امروزی به چیزی جدید و کاملاً متفاوت تبدیل شده اند و دیگر تنها یک پلتفرم چند رسانه ای با ظرفیت پردازش محدود نیستند. تبلت ها با سخت افزار قدرتمند، سیستم عامل اختصاصی و قابلیت اتصال به کیبورد و قلم های لمسی، راهی برای بقا بین لپ تاپ و گوشی موبایل پیدا کرده اند و به کامپیوتر کوچک شخصی سبک و بدون پیچیدگی یک لپ تاپ تبدیل شده اند که برای انجام کارهای روزمره و سبک در هر زمان و مکان قابل استفاده هستند. به همین دلیل برخلاف بسیاری از پیش بینی ها تبلت ها هنوز هم تولید می شود، خریداران خود را دارد و قرار نیست به این زودی ها از سبد محصولات سازندگان بزرگ خارج شود.
پردازنده: تراشه A10 فیوژن با تراشه کمکی M10
صفحه نمایش: ۱۰.۲ اینچ با وضوح ۲۱۶۰ × ۱۶۲۰
حافظه داخلی: ۳۲ و ۱۲۸ گیگابایت
حافظه رم: ۲ یا ۴ گیگابایت
آخرین نسخه از خانواده پُر جمعیت تبلت های اپل که در واقع نسل جدید آیپد اصلی به شمار می رود، مثل آیفون های جدید کاهش قیمت داشته و برای تهیه نسخه پایه آن باید تنها ۳۲۹ دلار بپردازید. در واقع این تبلت که حالا با یک صفحه نمایش ۱۰.۲ اینچی بدون لبه در همان ابعاد قبلی تولید شده احتمالاً بهترین ارزش خرید در برابر قیمت را بین محصولات اپل دارد.
نمایشگر با کیفیت و پُر نور رتینا، عمر باتری حدود ۱۲ ساعت، سازگاری با کیبوردهای قدیمی تر در کنار پشتیبانی از کبیوردهای هوشمند، امکان بهره برداری از قابلیت اجرای همزمان چند برنامه به لطف iPadOS جدید و وبگردی و اجرای بهتر بازی ها چیزی است که باعث ایجاد یک تجربه کاربری قابل قبول و روان برای کاربر (مثل همه آیپدهای قبلی) می شود. البته استفاده از پردازنده قدیمی A10 (که اولین بار با iPhone 7 معرفی شد و شاید دیگر به پایان عمر خود رسیده باشد) و نیاز به تهیه کیبورد و قلم به صورت مجزا را که تقریباً قیمتی معادل خود تبلت دارند باید بزرگترین مشکلات این محصول دانست. بخصوص که بعید است این پردازنده قدیمی حتی به ضرب بروزرسانی سیستم عامل و بهینه سازی آن بتواند به خوبی تا چند سال آینده از پس نیازهای کاربران برآید.
گرچه با این قیمت اولیه و با توجه به کیفیت و عملکرد همیشه خوب دستگاه های اپل، در نهایت باید آیپد جدید را یک ارتقای جزئی دیگر روی یک محصول موفق بدانیم که به خوبی می تواند پاسخگوی نیازهای بخش بزرگی از کاربران باشد، ولی نباید خیلی از آن انتظار بالایی داشته باشید.
دیدگاه بگذارید