استارت آپ Captiv8 شرکت ارائه دهنده ابزاری است که به شرکت های تجاری بزرگ و اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی امکان مدیریت بخش بازاریابی و فروش را از طریق تشخیص فالوئرهای دروغین می دهد. به لطف این استارت آپ این گروه ها قادر خواهند بود فالوئرهای حقیقی را از فالوئرهای دروغین تشخیص دهند که همین مسئله نقش بزرگی در افزایش میزان فروش آنها ایفا می کند.
تشخیص فالوئرهای واقعی از دروغین مشکلی است که اینستاگرام از مدت ها پیش در حال برطرف کردن آن بوده و تنها در سال ۲۰۱۷ حدود ۲.۱ میلیارد دلار برای بازاریابی اینفلوئنسری هزینه کرده است.
شرکت Captiv8 اعلام کرده که بازاریابی اینفلوئنسری به منظور موفقیت هرچه بیشتر به راه های قابل اطمینانی برای تشخیص فالوئرهای حقیقی و دروغین و میزان مشارکت آنها در اکانت های اینستاگرامی نیاز دارد. به همین دلیل این شرکت گروه های مختلفی از بازاریابی در مورد سوژه های حیوانات خانگی، والدین، زیبایی، مُد، سرگرمی، سفر، بازی، بدنسازی، غذا و… را مد نظر قرار داده و بطور تصادفی ۵,۰۰۰ اکانت اینفلوئنسرهای اینستاگرام را برگزیده و آمار مشارکت کاربران را از ماه اوت تا نوامبر سالی که گذشته، بررسی کرد.
با اینکه تقریباً هر شخص دارای مخاطب بالا در شبکه های اجتماعی از خطر داشتن فالوئرهای دروغین در امان نیست ولی Captiv8 معتقد است که بعضی از گروه ها با درصد بیشتری از مخاطبان دروغین روبرو هستند. بطور مثال بخش مُد در این بررسی بیشترین درصد فالوئرهای دروغین را با میانگین ۱۴ درصد فعالیت غیر حقیقی برای هر اکانت ثبت کرده بود. این تحقیق نشان داده که برای هر اینفلوئنسر میزان تغییر در تعداد کاربران حدود ۱.۲ درصد بوده و برای همین برای کشف فالوئرهای دروغین باید تغییرات بزرگتر از این را در نظر گرفت. همچنین میزان مشارکت کاربران در هر گروه بررسی شده، بین ۱.۱۹ درصد برای محتوای همراه با اسپانسر در بخش غذایی تا ۳.۵۱ درصد در بخش سرگرمی متغیر بوده است. به عبارتی درصد پایین مشارکت کاربران نشان می دهد که به احتمال فراوان تعداد بیشتر فالوئرهای این افراد را روبات ها و فالوئرهای دروغین شکل می دهند.
دیدگاه بگذارید