عزیز موبایل
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما

۷ روش بکارگیری دوباره گوشی های قدیمی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • تکنولوژی
  • ۷ روش بکارگیری دوباره گوشی های قدیمی
ABFOCE: کیت شارژ خورشیدی و بی سیم
ABFOCE: کیت شارژ خورشیدی و بی سیم
۱۳۹۸-۰۹-۲۳
عکاسی زیر آب با گوشی موبایل
عکاسی زیر آب با گوشی هوشمند
۱۳۹۸-۰۹-۲۳
منتشر شده توسط عزیز خادمی در ۱۳۹۸-۰۹-۲۳
دسته بندی
  • تکنولوژی
برچسب ها
7 روش بکارگیری دوباره گوشی های قدیمی

7 روش بکارگیری دوباره گوشی های قدیمی

در سال های اخیر سرعت تغییر و پیشرفت فناوری به شکل عجیبی زیاد شده و برای ما کاربران نهایی محصولات فناوری این تغییر و تحول در گوشی های همراه و تبلت هایمان نمایان است. شرکت های بزرگ هر سال پرچمداران جدیدی معرفی می کنند که بعد از دو سه سال قدیمی و ضعیف به نظر می رسند. بیشتر ما هم تقریباً هر دو یا سه سال یکبار گوشی هایمان را عوض می کنیم و غرق تجربه های جدید با گجت های جدیدمان می شویم، اما در این میان یک سوال بی پاسخ باقی می ماند: گوشی های قدیمی مان را چه کنیم؟

برخی افراد گوشی های قدیمی شان را می فروشند، ولی بسیاری از افراد آنها را بدون استفاده رها می کنند، اما گوشی های هوشمند و تبلت های قدیمی تان می توانند بسیار به دردبخور باشند. در این مطلب ۷ روش بکارگیری دوباره گوشی های قدیمی را با هم مرور می کنیم.

۱) کمک به تحقیقات علمی

شاید گوشی قدیمی تان برای استفاده شما زیاد کُند باشد و دیگر نتواند نیازهای شما را برآورده کند، اما قدرت پردازش آن می تواند در راه تحقیقات علمی استفاده شود. نرم افزار HTC Power To Give با استفاده از زیرساخت دانشگاه برکلی برای پردازش های تحت شبکه (موسوم به BOINC) از قدرت پردازشی گوشی شما برای پیشبرد پژوهش ها در زمینه های مختلف از جمله فیزیک، پزشکی و نجوم استفاده می کند.

نرم افزار DreamLab که محصول مشترک شرکت مخابراتی وودافون و موسسه تحقیقات پزشکی گاروان استرالیا است، روی ارتباط سرطان با ویژگی های سلول های DNA بیماران تمرکز دارد. اگر دوست دارید در راه مبارزه با سرطان کمکی هر چند کوچک به دانشمندان کرده باشید، از این نرم افزار استفاده کنید.

نرم افزار MyShake نیز که وابسته به دانشگاه برکلی است، از حسگرهای گوشی شما برای تشخیص و تحلیل زمین لرزه ها استفاده می کند. اگر در محل زندگی شما زمین لرزه زیاد رخ می دهد، می توانید با استفاده از این نرم افزار و گوشی قدیمی تان به دانشمندان کمک کنید که داده هایی قابل اعتنا و مفید در زمین لرزه شناسی جمع آوری کنند.

۲) گوشی شما، ماوس شما

تصور کنید در جلسه ای هستید و می خواهید مطلبی را برای حاضرین ارائه دهید. برای رد کردن مطالب و پیش بردن ارائه مجبور هستید مدام پای سیستم بروید و جایی را کلیک کنید یا اسلایدی را رد کنید. یا ممکن است گاهی ماوس یا ترک پد لپ تاپ تان از کار افتاده باشد. در این مواقع می توانید از گوشی قدیمی تان به عنوان ماوس، ترک پد یا کنترل از راه دور سیستم تان استفاده کنید. برای این کار تنها به دو چیز نیاز دارید: ارتباط بلوتوثی یا WiFi با سیستم و نصب نرم افزار مناسب روی سیستم و گوشی قدیمی تان.

ما برای این منظور نرم افزار Unified Remote را به شما پیشنهاد می کنیم. نسخه رایگان این نرم افزار قابلیت های مورد نیاز اساسی را (مانند ماوس، پخش و توقف ویدئو، کم و زیاد کردن صدا و صفحه کلید) دارد و نسخه پولی آن برخی قابلیت های پیشرفته را در اختیارتان قرار می دهد.

۳) کنترل کامپیوتر از راه دور

تا به حال شده بخواهید از راه دور کامپیوتری را کنترل کنید؟ مثلاً در خانه همسرتان با کامپیوتر مشکلی پیدا کرده باشد و بخواهید از سر کار مشکلش را حل کنید. یا کامپیوتر را در اختیار فرزندتان قرار داده باشید و بخواهید هرازگاهی بررسی کنید که چه می کند و نظارتی بر استفاده اش از کامپیوتر داشته باشید. خب برای این کار می توانید روی گوشی قدیمی تان حساب باز کنید.

روی کامپیوتر و گوشی تان نرم افزار TeamViewer را نصب کنید، آن را باز کنید، رمز عبور و کد دسترسی یک دستگاه را در دستگاه دیگر وارد کنید و تمام! شما می توانید از راه دور به صورت تمام صفحه کامپیوترتان را کنترل کنید، آن را قفل کنید، خاموشش کنید، نرم افزاری را باز کنید، جایی کلیک کنید، روی بخشی زوم کنید یا متنی را تایپ کنید. فقط هنگام نصب اولیه نرم افزار حواس تان باشد که گزینه استفاده شخصی را انتخاب کنید، زیرا برای استفاده های تجاری (مثل پشتیبانی از راه دور شرکت ها) این نرم افزار رایگان نیست.

۴) ساعت رومیزی پیشرفته

می خواهید جلوه ای تازه به میز کارتان بدهید؟ از ساعت رومیزی قدیمی تان خسته شده اید؟ کافی است پایه نگهدارنده ای تهیه کنید و با نصب نرم افزار ساعت دیجیتال روی گوشی، آن را به ساعت رومیزی پیشرفته ای تبدیل کنید. بدین ترتیب علاوه بر ساعت؛ تاریخ، وضع هوا و قرارهای روزانه تان نیز جلوی چشم تان است. نرم افزارهای زیادی برای این کار وجود دارد که بهترین شان نرم افزار Clock گوگل است.

۵) مسیریاب هوشمند

نرم افزارهای مسیریاب در سال های اخیر، پیدا کردن بهترین و سریع ترین مسیر را بسیار راحت کرده اند. اگر در روز زیاد رانندگی می کنید یا شغلی مرتبط با رانندگی دارید، استفاده از این نرم افزارها می تواند در صرفه جویی وقت و هزینه تان بسیار موثر باشد. برای استفاده راحت تر از این نرم افزارها سراغ گوشی قدیمی تان بروید. یک پایه نگهدارنده برای گوشی یا تبلت تان بخرید و گوشی را روی آن سوار کنید. از طریق جک ۳.۵ میلیمتری یا بلوتوث آن را به سیستم صوت ماشین متصل کنید. حتماً از اتصال گوشی به سیستم برق ماشین نیز مطمئن شوید تا باتری آن خالی نشود. حالا با نصب یکی از نرم افزارهای مسیریاب بهترین مسیر را در خیابان هایی پیدا کنید که حتی یکبار هم پایتان را آنجا نگذاشته اید.

۶) ابزار یادگیری هوشمند کودکان

تبلت یا گوشی قدیمی تان شاید برای شما زیاد کند یا ضعیف باشد، اما برای کودکان تان نه. پس چرا به عنوان وسیله کمک آموزشی هوشمند از آنها استفاده نکنید؟ در نسخه های ۴.۳ به بالای اندروید این قابلیت وجود دارد که پروفایل هایی با دسترسی محدود بسازید. برای این کار کافی است وارد تنظیمات گوشی شوید، بخش کاربران (Users) را باز کرده و از آنجا پروفایل جدیدی ایجاد کنید. در قسمت تنظیمات همین بخش می توانید انتخاب کنید که در این پروفایل دسترسی به چه بخش هایی مجاز باشد و دسترسی به چه بخش هایی نه. حالا می توانید با نصب نرم افزارهای کمک آموزشی مناسب فرزندتان، گوشی را در اختیارش قرار دهید و خیال تان راحت باشد که استفاده نادرستی از آن نمی کند.

۷) کتابخوان اختصاصی

کتب الکترونیک چندین سال است که جای خود را در بازار نشر دنیا پیدا کرده و در سال های اخیر ناشران ایرانی نیز کم کم به آن روی آورده اند. بهترین وسیله برای خواندن کتاب های الکترونیک ای بوک ریدرها هستند، اما به خاطر قیمت نسبتاً بالایشان برای کاربران معمولی و کسانی که هر از چند گاهی کتاب می خوانند، چندان مقرون به صرفه نیستند. این کتابخوان ها دو ویژگی اساسی دارند: اولاً صفحه نمایش E-ink دارند و ثانیاً حین مطالعه با نوتیفیکیشن های مختلف حواس تان را پرت نمی کنند. شاید نتوان برای ویژگی اول کاری کرد، اما برای ویژگی دوم (که در عدم حواس پرتی و تمرکز نقش بسزایی دارد) می توانید روی گوشی قدیمی تان حساب کنید. برای این کار نرم افزارهای اضافی را از روی گوشی پاک کنید، نرم افزاری برای فیلتر نور آبی روی آن نصب کنید و در نهایت با نصب نرم افزارهای کتابخوان فارسی یا انگلیسی با آن به مطالعه کتاب بپردازید.

اشتراک گذاری
1
عزیز خادمی
عزیز خادمی

مطالب مرتبط

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟

۱۴۰۱-۰۲-۲۷

سیمکارت الکترونیکی eSIM چیست؟


اطلاعات بیشتر
پردازنده با معماری ARM چیست؟

پردازنده با معماری ARM چیست؟

۱۴۰۰-۰۹-۱۴

پردازنده با معماری ARM چیست؟


اطلاعات بیشتر
چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟

چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟

۱۴۰۰-۰۹-۰۳

چرا استفاده از چیپلت در پردازنده ها ضروری است؟


اطلاعات بیشتر

دیدگاه بگذارید

avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.
avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.

جستجو کنید.

تازه های گوشی

  • معرفی گوشی موبایل Honor X40i0
    معرفی گوشی موبایل Honor X40i
    ۱۴۰۱-۰۴-۲۵
  • گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد0
    گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸
  • معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 80
    معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8
    ۱۴۰۱-۰۳-۰۳
  • آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 300
    آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 30
    ۱۴۰۱-۰۲-۲۸
  • مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس0
    مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس
    ۱۴۰۰-۰۹-۰۹

تماس

جهت اطلاع از قیمت و شرایط خرید با شماره 09120912565 در تماس باشید.

تازه های اپلیکیشن

  • جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد0
    جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد
    ۱۴۰۱-۰۴-۱۱
  • معرفی اپلیکیشن Unfold0
    معرفی اپلیکیشن Unfold
    ۱۴۰۰-۰۹-۱۵
  • با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید0
    با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید
    ۱۴۰۰-۰۲-۱۷
  • معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip0
    معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۷
  • اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR0
    اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۶
© 2023 عزیز موبایل
طراحی سایت: پورتال یو سی (شما می توانید)