عزیز موبایل
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما

مقایسه گوشی های موبایل سامسونگ گلکسی A50 با A50s و A51

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • معرفی گوشی های موبایل
  • مقایسه گوشی های موبایل سامسونگ گلکسی A50 با A50s و A51
Glamos: تبدیل نمایشگرهای غیر لمسی به لمسی
Glamos: تبدیل نمایشگرهای غیر لمسی به لمسی
۱۳۹۸-۱۱-۲۲
ویژگی های 100 مدیر عامل برتر تاریخ
ویژگی های ۱۰۰ مدیر عامل برتر تاریخ
۱۳۹۸-۱۱-۲۲
منتشر شده توسط عزیز خادمی در ۱۳۹۸-۱۱-۲۲
دسته بندی
  • معرفی گوشی های موبایل
برچسب ها
مقایسه گوشی های موبایل سامسونگ گلکسی A50 با A50s و A51

مقایسه گوشی های موبایل سامسونگ گلکسی A50 با A50s و A51

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A50 به عنوان موبایلی میان رده توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. ۴ گیگابایت حافظه موقت، ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره سازی، صفحه نمایش ۶.۴ اینچی با کیفیت Full HD، دوربین سه گانه پر قدرت، وجود قابلیت شارژ سریع و حسگر اثرانگشت که زیر صفحه نمایش پنهان شده و….

سامسونگ دو نسخه جدید با نام های Galaxy A50s و Galaxy A51 معرفی کرده که اگرچه شباهت زیادی با A50 دارند، اما بعضی ویژگی های ریز و جزئی آنها با هم متفاوت است.

ویژگی های ظاهری

سامسونگ از نظر ظاهری تقریباً سه تا گوشی موبایل یکسان تولید کرده؛ ابعاد A50 و A50s دقیقاً مشابه هم هستند. ارتفاع آنها معادل ۱۵۸.۵ میلیمتر است. عرض گوشی ها به ۷۴.۵ میلیمتر می رسد و ضخامت آنها معادل ۷.۷ میلیمتر در نظر گرفته شده است.

ابعاد سامسونگ گلکسی A51 کمی متفاوت است؛ ارتفاع همان اندازه مانده، ولی عرض گوشی ۹ دهم میلیمتر کمتر شده و در عوض دو دهم میلیمتر به ضخامت اضافه شده است.

تفاوت مهم سه گوشی در وزن آنها است؛ اگرچه از نظر اندازه تقریباً شبیه هستند، اما گلکسی A50 را ۱۶۶ گرم در نظر بگیرید. گلکسی A50s به ۱۶۹ گرم رسیده و وزن A51 به ۱۷۲ گرم می رسد.

ویژگی های سخت افزاری

Exynos 9610 با معماری ۱۰ نانومتری قلب تپنده سامسونگ Galaxy A50 را تشکیل می دهد. در کنار این پردازنده ۴ گیگابایت حافظه موقت کار گذاشته اند و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره سازی در A50 وجود دارد. ضمن اینکه پردازنده گرافیکی از نوع Mali-G72 کمک می کند انواع بازی ها را بدون دردسر و زحمت نصب و اجرا کنید.

در ساخت A50s و A51 سامسونگ همین ترکیب موفق را حفظ کرده و تنها به جای پردازنده Exynos 9610 رفته سراغ Exynos 9611. قطعاً تفاوت زیادی بین این پردازنده ها نیست و تفاوتی که قرار است در زمان استفاده از موبایل ها احساس کنید به افزایش مقدار حافظه موقت ارتباط پیدا می کند. گلکسی A50s و گلکسی A51 هر دو به جای ۴ گیگابایت با ۶ گیگابایت حافظه موقت کار می کنند.

ویژگی های صفحه نمایش

تکنولوژی Super AMOLED یکی از ویژگی های وسوسه انگیزی است که توسط سامسونگ معرفی شده. این یعنی شما قرار است با صفحه ای روشن و درخشان با قابلیت نمایش رنگ ها شفاف سر و کار داشته باشید. در زمان ساخت اندازه صفحه را ۶.۴ اینچ در نظر گرفته است. این سایز صفحه با توجه به نسبت بدنه به تصویر ۸۵ درصدی برای انجام بازی ها کاملاً مناسب خواهد بود و تراکم پیکسلی بالای ۴۰۰ نیز کمک می کند موقع فیلم دیدن حس بهتری داشته باشید. یک لایه گوریلاگلس نسخه ۳ وظیفه مخافظت از صفحه نمایش را برابر خط و خش برعهده دارد.

همین مشخصات در صفحه نمایش A50s کاملاً حفظ شده است، اما سامسونگ در ساخت A51 کمی تغییرات مثبت ایجاد و نسبت تصویر به بدنه را تا ۸۷ درصد افزایش داده است. برای این کار مقدار بیشتری از لبه پایینی گوشی حذف شده و شاهد حضور یک ناچ اسکرین قطره ای در بالای صفحه هستیم.

دوربین

گلکسی A50 یکی از اولین موبایل های اقتصادی بود که روی بدنه پشتی خود سه تا حسگر دوربین را جا داده است. حسگر اول این دوربین از نوع Wide و با رزولوشن ۲۵ مگاپیکسل انتخاب شده که اندازه دریچه دیافراگم آن f/1.7 و فاصله کانونی لنز ۲۶ میلیمتر است. در کنار آن شاهد حضور یک حسگر از نوع UltraWide با رزولوشن ۸ مگاپیکسل، دریچه دیافراگم f/2.2 و فاصله کانونی لنز ۱۳ میلیمتر هستیم. در پایان مسئولیت حسگر عمق را برعهده یک لنز با رزولوشن ۵ مگاپیکسل و دریچه دیافراگم f/2.2 گذاشته اند.

در ساخت A50s سامسونگ مجموعه دوربین های سه گانه را حفظ کرده، اما به جای حسگر ۲۵ مگاپیکسلی اصلی از حسگری ۴۸ مگاپیکسلی کمک گرفته تا عکس ها کیفیت بیشتری پیدا کنند. همچنین حسگر ۲۵ مگاپیکسلی دوربین سلفی A50 را با یک لنز ۳۲ مگاپیکسلی عوض کرده است. قطعاً همه اینها تغییراتی مثبت بود‌ه اند، اما در A51 اوضاع مجموعه دوربین و کیفیت عکس ها خیلی بهتر می شود. چون سامسونگ این گوشی را به دوربین چهارگانه مجهز کرده است. حسگر اول از نوع Wide با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل، دریچه دیافراگم f/2.0 و فاصله کانونی ۲۶ میلیمتر انتخاب شده. یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی از نوع Ultrawide با جزییات بیشتری از تصویر را ثبت می کند. حسگر سوم از نوع جدید تله فوتو انتخاب شده که قابلیت های عملیاتی بیشتری نسبت به حسگر‌ها عمق دارند.

حسگر ۳۲ مگاپیکسلی موجود روی قاب جلویی Galaxy A51 نیز تقویت شده تا عکس های سلفی کیفیت بهتری پیدا کنند.

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51

سه قلو‌های سامسونگ با اندروید کار می کنند با این تفاوت که A50 و A50s اندروید نسخه ۹ دارند، اما وقتی A51 را از جعبه خارج می کنید، اندروید تازه نسخه ۱۰ روی آن نصب شده است. باتری چهار هزار میلی آمپر ساعتی و قابلیت شارژ سریع ۱۵ واتی در هر سه گوشی مشترک است. حسگر اثرانگشت در همه آنها زیر صفحه نمایش پنهان شده و اتصال آدابتور شارژ به کمک پورت USB از نوع تایپ C انجام می شود.

اشتراک گذاری
3
عزیز خادمی
عزیز خادمی

مطالب مرتبط

معرفی گوشی موبایل Honor X40i

معرفی گوشی موبایل Honor X40i

۱۴۰۱-۰۴-۲۵

معرفی گوشی موبایل Honor X40i


اطلاعات بیشتر
گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد

گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد

۱۴۰۱-۰۳-۱۸

گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد


اطلاعات بیشتر
معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8

معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8

۱۴۰۱-۰۳-۰۳

معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8


اطلاعات بیشتر

دیدگاه بگذارید

avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.
avatar
این فرم از دیدگاه های اسپم حفاظت می کند.

جستجو کنید.

تازه های گوشی

  • معرفی گوشی موبایل Honor X40i0
    معرفی گوشی موبایل Honor X40i
    ۱۴۰۱-۰۴-۲۵
  • گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد0
    گوشی موبایل HUAWEI Enjoy 50 رونمایی شد
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸
  • معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 80
    معرفی گوشی موبایل Oppo Reno 8
    ۱۴۰۱-۰۳-۰۳
  • آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 300
    آشنایی اولیه با گوشی موبایل Honor Play 30
    ۱۴۰۱-۰۲-۲۸
  • مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس0
    مشخصات دوربین و صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S22 و S22 پلاس
    ۱۴۰۰-۰۹-۰۹

تماس

جهت اطلاع از قیمت و شرایط خرید با شماره 09120912565 در تماس باشید.

تازه های اپلیکیشن

  • جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد0
    جابه‌جایی از iOS به گوشی اندروید با Switch to Android بسیار راحت تر شد
    ۱۴۰۱-۰۴-۱۱
  • معرفی اپلیکیشن Unfold0
    معرفی اپلیکیشن Unfold
    ۱۴۰۰-۰۹-۱۵
  • با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید0
    با اپلیکیشن ShareIt آشنا شوید
    ۱۴۰۰-۰۲-۱۷
  • معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip0
    معرفی اپلیکیشن انیمیشن ساز FlipaClip
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۷
  • اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR0
    اپلیکیشن واقعیت مجازی Within VR
    ۱۳۹۹-۱۱-۱۶
© 2023 عزیز موبایل
طراحی سایت: پورتال یو سی (شما می توانید)