سیستم سخت افزاری گوشی هوشمند OnePlus Nord تا حد زیادی مانند تلفن های همراه مدل Gorilla Glass است و در کناره های خود بخش های پلاستیکی را جای می دهد. این گوشی در دو رنگ عرضه می شود؛ عقیق خاکستری و آبی (به مانند سنگ مرمر). با وجود آن که جنس بدنه این گوشی براق به نظر می آید ولی ظاهر آن همچنان چهره ای قدرتمند دارد. کاربران ممکن است در ابتدا متوجه جنس پلاستیکی بدنه نشوند چون شرکت سازنده توانسته است به بهترین نحو ظاهر آن را شبیه نمونه های فلزی کند.
با وجود آن که این دستگاه ظاهراً شباهت زیادی به نمونه های فلزی دارد اما بعد از نگه داشتن در دست، خریدار می تواند جنس پلاستیک آن را حس کند. این جنس به صورتی اعمال شده که از لیزخورن گوشی جلوگیری شود و نگهداری آن برای افراد آسانتر باشد. این گوشی از یک ورودی میکروفون در بخش بالایی برخوردار است و در قسمت پایینی گوشی، خریداران می توانند شاهد یک پورت USB 2 Type C باشند.
در این قسمت همچنین مواردی مثل جایگاه سیمکارت ها و اسپیکرها قرار گرفته است. سمت چپ گوشی کلید تنظیم صدا قراردارد و سمت راست گوشی میزبان کلید پاور و تنظیم اعلان هاست. پشت گوشی هوشمند OnePlus Nord با قرارگیری آرم برند شرکت سازنده در وسط تزئین شده که در کنار چهار دوربین دستگاه و دو فلش بخش پشتی را کامل کرده اند.
سیستم عامل OxygenOS بر روی اندروید از محبوب ترین سیستم های موجود در بازار است و شرک وان پلاس نیز تصمیم گرفته از این مسأله استفاده کند. روی این گوشی سیستم عامل OxygenOS 10.5 قرارگرفته که بر سیستم عامل اندروید سوار است. چنین مشخصاتی باعث شده که سیستم عامل مذکور به یک امضا تبدیل شود و حالا گوشی هوشمند Nord مانند دیگر گوشی های شرکت وان پلاس از این امضا برخوردار است.
شرکت وان پلاس تصمیم گرفته از تراشه پردازنده Qualcomm Snapdragon 765G 5G استفاده کند و گوشی جدید را در قالب محصولی به روز عرضه نماید. از آنجایی که این تراشه پردازنده در گوشی های دیگر نیز خود را اثبات کرده، می توان گفت OnePlus Nord نقطه قوت خود را از همین ابتدا در دست کاربران قرار داده است.
این موضوع که شرکت وان پلاس سعی کرده فناوری ۵G را توسط یک گوشی میان رده به بازار بیاورد بسیار قابل ستایش است و می تواند آغاز توسعه هر چه بیشتر اینترنت نسل پنجم باشد. این شرکت همچنین گوشی جدید خود را در دو نمونه عرضه کرده است؛ یکی از آنها با ۸ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی به دست کاربران می رسد و دیگری ۱۲ گیگابایت رم در کنار ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد. مدل هر دو رم قرارگرفته شده در گوشی، LPDDR4X است که در کنار حافظه داخلی UFS 2.1 قرار دارند. ترکیب این دو می تواند برای یک دستگاه میان رده بیش از اندازه خوب باشد.
گوشی هوشمند میان رده شرکت وان پلاس مجموعاً شش دوربین را با خود به همراه دارد. چهار عدد از این دوربین ها در پشت و دو عدد از آنها روی صفحه نمایش قراردارند. این اوّلین باری است که شرکت سازنده تعداد بالایی از دوربین ها را با گوشی خود ارائه می دهد.
دوربین اصلی این دستگاه در بخش جلو با کیفیت ۳۲ مگاپیکسلی به دست کاربران رسیده است و نمونه ۸ مگاپیکسلی برای سلفی قرار گرفته است. پشت گوشی، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی را به همراه دارد که با سه دوربین ۲، ۸ و ۵ مگاپیکسلی کامل می شود. این دوربین ها از حالت های عکاسی Panorama، Super Macro، Portrait و Nightscape پشتیبانی می کنند.
دیدگاه بگذارید